A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації

Новини

Відкриття меморіальної дошки на фасаді ЗЗСО №46 м. Києва

9 вересня 2020 року, відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки, присвяченої пам’яті загиблого героя, учня закладу загальної середньої освіти № 46 м. Києва В’ячеслава Куцмая.  Присутні вшанували пам'ять загиблого земляка.

16:05 09.09.2020

Літне оздоровлення в ЗДО

                Не дивлячись, що ми живемо  в умовах карантину,  літо прийшло за розкладом.  Заклади дошкільної освіти, поступово, з 01 червня починали відновлювати свою діяльність, що було великим  та сміливим кроком  на шляху до повернення до звичного способу життя.

12:06 07.07.2020

Свято Останнього дзвоника

ДОРОГІ УЧНІ, ШАНОВНІ ПЕДАГОГИ, БАТЬКИ! Щиро вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника.  Не дивлячись на ситуацію  сьогодення, передзвін  останнього дзвоника у закладах освіти Солом’янського району міста Києва сповістить  про завершення навчального року. Свято останнього дзвоника – завжди урочисте, радісне та хвилююче. Особливо для випускників шкіл, бо шкільний дзвоник  для них пролунає востаннє. А далі – попереду нова сторінка   життя, наповнена  новими враженнями, відчуттями,  випробуваннями та самостійною дорогою  у   доросле життя!   Для наших молодших школярів -  це старт літніх канікул, з відпочинком, незабутніми подорожами, відчуттями. Вам, наші дорогі педагоги,  низький уклін за творчу наснагу, самовіддану працю, за  креативний пошук, інновації, любов та терпіння у справах виховання та навчання .   З повагою, колектив  РУО

10:09 29.05.2020

Вхід для адміністратора