A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації

До уваги батьків дошкільнят!

Дата: 29.05.2020 22:35
Кількість переглядів: 365

До уваги батьків дошкільнят!

Сьогодні, як ніколи, працівники закладів дошкільної освіти потребують Вашого розуміння та підтримки.
Наразі Київ, як і вся Україна і весь світ, живуть в умовах карантинних обмежень. Міською владою прийнято рішення про поступове  відновлення діяльності закладів дошкільної освіти. 
Всі заклади дошкільної освіти (далі – ЗДО)  Солом’янського району сумували за своїми вихованцями та ретельно готувалися до прийому. Управління освіти дбало про закупівлю і забезпечення закладів необхідною кількістю дезінфікуючих, миючих та антисептичних засобів. Просимо Вас, шановні батьки, не купувати миючі та дезінфікуючи засоби. Наразі заклади дошкільної освіти забезпечені всім необхідним. Процедури закупівель тривають. 
Але є реалії. В 16 ЗДО відсутнє гаряче водопостачання у зв’язку з щорічними випробуваннями мереж, що проводяться ПАТ «Київтеплоенерго». Неможливо, в період розповсюдження коронавірусної інфенкції, прийняти маленьких діток, щоб вони не мали змогу помити  руки теплою водою.
Також літній період – це час підготовки закладів освіти до нового 2020-2021 навчального року.  Управління освіти  намагається провести якомога більше ремонтних робіт: це і заміна вікон, ремонт харчоблоків та фасадів, місць загального користування та вхідних груп. Наразі капітальні ремонти відбуваються у 13 ЗДО. 
Шановні батьки! Все буде добре! Всі садочки, навіть, якщо треба трошки почекати, гостинно зустрінуть свої вихованців. 
Спробуйте нікого не звинувачувати. Повірте ми робим все можливе для прискорення відкриття садочків.



« повернутися

Вхід для адміністратора