A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації

Літня школа для дорослих

Дата: 02.07.2024 12:02
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Літня школа для дорослих

Протягом червня для педагогів закладів дошкільної освіти Солом’янського району працювала Літня школа для дорослих. Вихователі та вихователі-методисти підготували для своїх колег цікаві матеріали з власного досвіду та корисні  практичні поради.

На базі ЗДО 477 відбулися майстер-класи з витинанки «Дерево життя»,  а також малювання за допомогою нетрадиційних технік «Чарівні квіти України».

Для вихователів-методистів та вихователів груп раннього віку  на базі ЗДО 432 відбулось засідання Літньої  школи на тему  «Організація роботи з дітьми раннього віку» за участю представників  ІПО Київського столичного університету імені Бориса Грінченка Смольникової Г. В., кандидата психологічних наук,  доцента кафедри дошкільної та початкової освіти та Таран О. В., методиста НМЦ  професійного розвитку педагогічних працівників.

На одній із зустрічей педагоги-дошкільники із задоволенням  опановували технологію  петриківського розпису на базі ЗДО 360.

Творча діяльність та отримання нових знань об’єднали учасників Літньої школи, спонукали їх до підвищення фахової майстерності.



« повернутися

Вхід для адміністратора