A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації

Обмін досвідом та підвищення кваліфікації педагогів ЗДО Солом'янського району

Дата: 02.07.2024 11:37
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

Обмін досвідом та підвищення кваліфікації педагогів ЗДО Солом'янського району

Працівники закладів дошкільної освіти Солом'янського району продовжували підвищувати свою кваліфікацію у Літній школі для дорослих під час практичних занять на базі ЗДО № 624 та № 382.

На базі ЗДО № 624 слухачі школи ознайомилися з організацією спортивних розваг улітку. Інструктори з фізичного виховання, вихователі, вихователі-методисти району стали не тільки глядачами, але й учасниками спортивно-розважального заходу. Спочатку дві команди вихованців отримали завдання знайти сіль для козацького кулешу. Маленькі козачата отримали  мапу маршруту, на якому їм доводилося долати різні перешкоди. А дорогою вони зустрічали персонажів українського мультфільму «Як козаки куліш варили». Педагоги ЗДО № 624 для майстер-класу підібрали спортивні ігри, цікаві перешкоди з елементами театралізованої діяльності відповідно до вимог старшого дошкільного віку. По закінченню змагань дітям та учасникам заходу було запропоновано козацький куліш. Досвідом організації та проведення цікавих форм роботи з фізичного виховання влітку також поділилися педагоги ЗДО № 374.

На базі ЗДО № 382 відбулося засідання Літньої школи для дорослих «Іграшки - забави в літній день». Майстер-клас проводила Олена Таран, методист ІПО Київського столичного університету імені Бориса Грінченка. Саморобні іграшки покликані стимулювати дітей до активної дії, створювати позитивний настрій. Учасники заходу за допомогою Олени Віталіївни мали нагоду вправлятися у виготовленні іграшок-забав методом оригамі. Особливо сподобалося педагогам перетворювати повітряні кульки і надавати їм цікавого образу.

Спільна робота учасників заходів сприяла створенню піднесеного настрою та бажання поділитися здобутими навичками зі своїми колегами.



« повернутися

Вхід для адміністратора