A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації

Екскурсія до Дня Конституції педагогів СЗШ №69

Дата: 28.06.2024 11:32
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

Напередодні важливого свята, Дня Конституції, учителі СЗШ № 69 відвідали Військово-історичний  музей Національного університету оборони України.
Педагогічні працівники побували на зовнішньому майданчику з макетами зразків військової техніки різного року випуску, як власною, так і ворожою, а також ознайомилися з експозицією «Сталеві полотна», який дозволяє відвідувачам ознайомитися з мистецькими роботами українських художників, що ілюструють різні етапи героїчного протистояння українського народу армії московських загарбників.

Екскурсія була насичена та інформативна завдяки Павліні Домбровській та Дмитру Махтарову.  Після неї залишилася багато вражень: від моторошних, тому що пережиті події не можна згадати без болю… до захоплення -  в експонатах розкриті мужність та героїзм українських захисників, незламність нашого народу в цій жорстокій боротьбі.

Педагоги поринули в історію, оглянули літак-винищувач, зробили світлини на згадку біля нього, спробували симулятор віртуальної реальності та побачили прапор-оригінал України, адресований Конгресу США.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора