A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації

Навчально-тренувальні збори зі спортивного туризму

Дата: 28.06.2024 11:27
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

Літо для вихованців туристсько-краєзнавчих гуртків Палацу дитячої та юнацької творчості Солом’янського району відіграє важливу роль в удосконаленні спортивних навичок. Протягом червня гуртківці перебували у наметовому таборі «Кар'єр», де проходили навчально-тренувальні збори зі спортивного туризму. Програма була дуже насичена: заняття з водного і велосипедного туризму, техніка пішохідного туризму, скелелазіння, орієнтування. Вихованці вдосконалили навички похідного життя, розпалювання вогнища, приготування їжі.

Залишався час на спортивні ігри з м'ячем, туристсько-краєзнавчі вікторини, в'язання вузлів, настільні ігри та товариське спілкування.

Іспитом був триденний похід на катамаранах по річці Тетерів. Часті дощі й зграї комарів не змогли стримати бадьорого настрою юних туристів, а романтичні вечори біля вогнища з піснями під гітару надовго запам'ятаються дітям.

У таборі вихованці вдосконалили навчально-тренувальні уміння, оздоровилися, відволіклися від тривожного сьогодення й підготувалися до нових подорожей.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора