A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації

Тренінг «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат з математики»

Дата: 29.05.2024 15:57
Кількість переглядів: 58

21 та 28 травня 2024 року на базі середньої загальноосвітньої школи № 54 для вчителів математики ЗЗСО району проведені тренінги «Наздоженемо: курс про  подолання освітніх втрат з математики».

Навчання вчителів відбувалося  ГС «Освіторія» за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та фінансової підтримки Глобального партнерства в галузі освіти (GPE) та Уряду Японії.

Тренінги провела консультантка ЦПРПП м. Києва, сертифікована тренерка проєкту Олеся Люлька.

На тренінгах учителі розглянули такі питання: «Стратегії подолання навчальних втрат», «Моніторинг освітніх втрат: що діагностуємо», «Формувальне оцінювання», «Використання діагностичних тестів на ВШО. Створення своїх тестів», «Навчання на задачах», «DESMOS для організації кооперативного навчання в контексті подолання освітніх втрат», «Мотивація учнів як важливий чинник подолання освітніх втрат», «Вправи на стабілізацію емоційного стану учнів з прив’язкою до математики. Організація навчання в укритті».

Учасники тренінгів виконали багато різноманітних та цікавих вправ. Об’єднавшись у групи, вони створили проєкт «Що може мотивувати учнів долати освітні втрати». Пограли у гру «Переливаємо річку освітніх втрат». Стали учасниками квесту «Практичне використання математики чи логіки в іграх та завданнях з інших предметів».

Дякуємо пані Олесі за змістовні тренінги, рекомендації. Віримо, що знання, отримані на тренінгу, допоможуть учителям значно покращити свої уроки та зробити навчання своїх учнів більш ефективним та цікавим.

Дякуємо учасникам тренінгу за активність, бажання спілкуватися, розвиватися та навчатися впродовж життя!



« повернутися

Вхід для адміністратора