A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації

Премія Київського міського голови за особливі досягнення у розбудові столиці України ‒ міста-героя Києва

Дата: 27.05.2024 14:07
Кількість переглядів: 30

Вітаємо учня 10 класу Політехнічного ліцею НТУУ «КПІ» імені Ігоря Сікорського Вячеслава Рибачика з присудженням йому премії Київського міського голови за особливі досягнення у розбудові столиці України ‒ міста-героя Києва в категорії «Наукові досягнення»!

Вячеслав ‒ неодноразовий переможець всеукраїнських та міжнародних конкурсів науково-технічної творчості молоді, всеукраїнських предметних олімпіад. Ми пишаємося, що його ім'я у списку переможців ‒ молодих кандидатів наук та студентів-винахідників! У номінації "Наукові досягнення" він єдиний школяр.

Вітаємо  ученицю 10 класу гімназії біотехнологій №177 Валерію Пономаренко із присудженням їй премії Київського міського голови за особливі досягнення у розбудові столиці України ‒ міста-героя Києва в категорії «Творчі досягнення»!

Валерія - переможниця Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Юридична освіта майбутнього» в категорії «Учні», вона багаторазова переможниця міжнародних конкурсів, всеукраїнських олімпіад.

Бажаємо Вячеславу та  Валерії досягати подальших звершень й здобутків,  відкривати нові горизонти, творити та перемагати!



« повернутися

Вхід для адміністратора