A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації

Тренінг «Ресурсозбереження педагогів»

Дата: 17.05.2024 15:00
Кількість переглядів: 36

15 травня 2024року  на базі відділу організаційно-аналітичної роботи управління освіти для заступників директорів та вчителів  ЗЗСО району проведений тренінг «Ресурсозбереження педагогів».

Тренінг провела Хоменко Олена Анатоліївна, старший викладач кафедри природничо-математичної освіти і технологій Інституту післядипломної освіти Київського столичного  університету імені Бориса Грінченка.

Учасники тренінгу дізналися про види ресурсів, фактори, які сприяють відпочинку та відновленню педагогів, як накопичити  їм сили для подальшої роботи. Вони  діагностували власний рівень виснаження від стресу,  отримали практичні поради щодо швидких методів відновлення. Виконали вправи «Мій день», «Я є. Я маю. Я можу. Я буду», «Усвідомлення ресурсу своєї роботи». Об’єднавшись у групи, учасники тренінгу створили проєкти «Що мені допомагає відновити власні ресурси або що я роблю для власного задоволення».

Дякуємо Олені Анатоліївні за цікаву інформацію й поради щодо ресурсозбереження та учасникам тренінгу за активність, бажання спілкуватися, розвиватися та навчатися впродовж життя!

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора