A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації

Всеукраїнський день Психолога у закладах освіти Солом’янського району

Дата: 25.04.2024 16:06
Кількість переглядів: 8

До Всеукраїнського дня Психолога у закладах освіти Солом'янського району  пройшли різноманітні заходи.

У просторі  гімназії-інтернату 13 практична психологиня Людмила Сірак створила атмосферу психологічного комфорту та організувала діяльність дітей за локаціями: «Дерево ментального здоров'я гімназії», «Танцювальна перерва»,  Art-локація. Діти отримали задоволення від активностей, скинули напругу та усвідомили значення емоційного відновлення, почуття безпеки та психоемоційного комфорту.

У спеціалізованій школі 115 ім. І. Огієнка психологиня Олена Матяш та соціальний педагог  Дозорець М. В. організували шкільний проєкт, у результаті якого створено колаж «Наша сила в нашій єдності».

Інтерактивний лекторій-квест «Як уникнути деяких психологічних травм» пройшов у Політехнічному ліцеї НТУУ «КПІ».

У ДНЗ № 255  практичний психолог Марина Верещака провела заняття з розвитку емоційного інтелекту із застосуванням  настільних та рухливих ігор «Вгадай та покажи емоцію», «Добрі та сердиті звірятка». Малеча вчилася керувати своїми емоціями, оцінювати  свій емоційний стан та помічати стан інших людей. розвивати співпереживання та емпатію. 

У ЗДО № 10 Ганна Тімоніна провела цікаві та захоплюючі заняття на тему «Розвиток творчих здібностей». 

Практичний психолог ЗДО № 687 Тетяна Попова підготувала заняття  «Нейровправи», які направлені на різностороннє тренування мозку, розвиток мовлення, логічного мислення, пам'яті, уваги.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора