A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації

Семінар для практичних психологів ЗЗСО та ЗДО «Суїцид серед дітей та підлітків»

Дата: 15.03.2024 15:15
Кількість переглядів: 17

14.03.2024 в спеціалізованій школі №173 м. Києва відбувся  семінар для практичних психологів  ЗЗСО та ЗДО «Суїцид серед дітей та підлітків». Останнім часом ця проблема стала дуже гострою в нашому суспільстві: тільки у Києві за 2023 рік швидка приїжджала на виклик «спроба суїциду в дитини» 135 разів, 17 таких спроб завершилися летально.

Під час семінару психологи обговорили питання  суїциду та перші  ознаки суїцидальної поведінки у дітей і підлітків, ознайомилися з протоколом допомоги дитині знову відчути радість життя і повірити у власні сили.

Спікер зустрічі Ільєнко К. О., практичний психолог  СШ № 173, учасниця проєкту «Комплексна психосоціальна підтримка освітян та підготовка кризових інтервенцій під час війни», розповіла про роботу служби кризових інтервентів у Варшаві, організацію міської служби кризового психологічного консультування та оперативного надання психосоціальної допомоги учасникам освітнього процесу в надзвичайних ситуаціях, які виникають в закладах освіти під час воєнного стану.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора