A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації

Семінар для практичних психологів ЗЗСО та ЗДО Солом’янського району м. Києва «Перша психологічна допомога учасникам освітнього процесу під час військового стану»

Дата: 04.03.2024 10:14
Кількість переглядів: 30

29.02.2024 в спеціалізованій школі № 173  відбувся семінар для практичних психологів  ЗЗСО та ЗДО Солом’янського району м. Києва «Перша психологічна допомога учасникам освітнього процесу під час військового стану» .

Спікерами семінару були Ільєнко К. О., практичний психолог СШ № 173, та Рахнянська Л. С., заступник директора ліцею-інтернату № 23 «Кадетський корпус», які є учасницями пілотного проєкту «Комплексна психосоціальна підтримка педагогів та підготовка кризових інтервентів для київських закладів освіти під час війни», що реалізується у рамках міжнародної співпраці між Департаментом освіти і науки міста Києва та Департаментом освіти міста Варшави спільно з Громадською організацією «Асоціація професіоналів із вирішення конфліктів та психосоціальної підтримки «WordsHelp».

На зустрічі розглянуті питання щодо організації і роботи міської служби кризового психологічного консультування та оперативного надання психосоціальної допомоги дітям, педагогам та батькам у надзвичайних ситуаціях, які виникають в закладах освіти під час воєнного стану.

Психологи поділились дієвими практиками, які  направлені на підтримку життєстійкості,  надання допомоги учасникам освітнього процесу: як переживати досвід війни та перейти в режим посттравматичного зростання.



« повернутися

Вхід для адміністратора