A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації

CITIUS ALTIUS FORTIUS Підготовка до Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ігри»

Дата: 01.03.2024 15:08
Кількість переглядів: 37

CITIUS    ALTIUS    FORTIUS

У ЗЗСО Солом’янського району постійно йде підготовка до Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ігри». Сформовані шкільні команди з 5-ти видів спорту: баскетболу, волейболу, спортивного орієнтування, футзалу, черлідингу.

Для команд-учасників ігр представники спортивних федерацій проводять майстер-класи. У приміщенні спеціалізованої школи № 187 м. Києва Черниш Тетяна, представниця Федерації зі спортивного орієнтування, провела навчальне заняття із спортивного орієнтування для команд району. Вона повідомила про основні правила цього виду спорту, як підготувати шкільне приміщення  до змагань, які засоби використовуються на ньому.

Після майстер-класу команда «Мангуп» зі спортивного орієнтування гімназії біотехнологій № 177 м. Києва провела тренування. Мангупівці під керівництвом учителя географії Каньшина І. В. вчилися правильно використовувати карту, орієнтуватися в закритому приміщені, на ньому члени команди використовували план-схему гімназії 1-2 поверху та застосовували компостер.

У середній загальноосвітній школі № 60 учитель фізичної культури Кошкін А. В. провів тренування команди з волейболу (юнаки) 2009-2010 року народження. На ньому відпрацьовані техніка подачі та прийому м’яча, узгодженість дій усіх гравців.

У гімназії № 178 м. Києва відбувся майстер-клас із баскетболу. Від діючих гравців спортивного клубу «Київбаскет» Владислава Іванова та Артура Фреш-Стаханова юні спортсмени гімназії № 178 та спеціалізованої школи № 7 ім. М. Т. Рильського отримали корисні поради. Під час  заняття гості показали учасникам, як проводити правильну розминку перед змаганнями, правила ведення м’яча. Потім шкільні команди мали змогу провести товариську гру за участі зірок баскетболу м. Києва.

Під керівництвом учителя фізичної культури Дем'янюк Руслани Андріївни відбулися тренування з футзалу команди середньої загальноосвітньої школи № 26 м. Києва. Учасниками змагань були діти віком 10-11 років. У грі юні спортсмени імпровізували, показали креативність та техніку, контроль м'яча та передачі його в обмеженому просторі.

Наполегливо готується до змагань і команда волейболістів Авіакосмічного ліцею.

Усі учасники майстер-класів та тренувань отримали корисні поради та готові до майбутніх перемог.

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

Авіакосмічний ліцей ім.І.Сікорського НАУ  https://youtu.be/1dRrLQWq-dQ?si=H6hRCJZ2Pkj9e4f7



« повернутися

Вхід для адміністратора