A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації

Місячник шкільних бібліотек в закладах освіти Солом’янського району

Дата: 17.10.2023 11:11
Кількість переглядів: 83

Місячник шкільних бібліотек в закладах освіти Солом’янського району

  Протягом жовтня у закладах загальної середньої освіти Солом’янського району тривають заходи, присвячені Місячнику шкільних бібліотек. Особливу атмосферу свята у приміщенні бібліотек створюють книжкові тематичні виставки. Одна із них «Моя країна – Україна» стала окрасою храму книг у спеціалізованій початковій школі № 324. А ще для учнів 324-ої школи проведена Година державності «З Україною в серці» та організовано мовний майданчик «Щира розмова про рідну мову».

  У бібліотеці гімназії «Міленіум» № 318 проведено нестандартні бібліотечні уроки,  які не тільки заохочують учнів до читання, а й надають своєрідну психологічну підтримку.

  8 жовтня 2023 року в бібліотеці середньої загальноосвітньої школи № 22 у теплій та дружній атмосфері пройшла зустріч школярів із дитячим письменником Олександром Дерманським. Учні поспілкувалися з літератором та познайомилися з його новими книжками.

  У приміщенні бібліотеки гімназії-інтернату № 13 учитель української мови та літератури, доктор філософії, членкиня Національної спілки журналістів України та Української асоціації письменників художньо-соціальної літератури Ольга Ходацька з учнями 9 класу провела бібліотечний урок "ПРОРВЕТЬСЯ СЛОВО, ЯК ВОДА", присвячений світлій пам'яті Великого Вчителя, письменника, просвітянина Івана Пилиповича Ющука. Заповіт видатного мовознавця "Українською мовою треба гордитися, а не любити її" має прочитати і взяти, як дороговказ, кожен українець.

  Шкільна бібліотека повинна бути місцем саморозвитку, щирого спілкування, мрій та роздумів. Цьому сприяли різноманітні заходи у рамках Місячника шкільних бібліотек.

Фотоальбом за посиланням 

https://solom-osvita.gov.ua/album/2090/


« повернутися

Вхід для адміністратора