A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації

АУДИТОР СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Дата: 21.02.2020 13:46
Кількість переглядів: 110

ЗАПРОШУЄМО ВАС
взяти участь у роботі круглого столу
Впровадження системи НАССР у навчальних закладах шкільної та дошкільної освіти - обов'язкова умова для гарантії безпечного харчування дітей.

який  відбудеться  24 лютого 2020 року  з 15:00-19:00 у  Колонній залі Київської міської ради та Київської міської державної адміністрації .
  
      Під час круглого столу учасники матимуть змогу детальніше розібратися з практичними аспектами впровадження системи НАССР в систему шкільного харчування, обговорити проблеми які виникають під час запровадження нових стандартів харчової безпеки у навчальних закладах та підприємствах шкільного харчування.   
   
  Всі учасники круглого столу будуть забезпечені зразками документації необхідної для впровадження системи НАССР.
      Для участі у круглому столі запрошено представників місцевих органів влади, керівників закладів шкільної та дошкільної освіти, керівників підприємств організуючих харчування у навчальних закладах, представників постачальників продуктів харчування, представників виробників харчових продуктів  та експертів. А також, запрошені представники підприємств виробників та постачальників харчових продуктів, які мають на підприємстві діючу систему безпеки харчових продуктів.


« повернутися

Вхід для адміністратора