A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації

Семінари-тренінги: по НАССР та схеми сертифікації FSSC 22000 версії 5 від ТОВ "ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ"

Дата: 04.03.2020 12:48
Кількість переглядів: 170

ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» запрошує Вас взяти участь в семінарах-тренінгах за темами:

Ø 18-19 березня 2020 р. "Як організувати НАССР у закладах громадського харчування". 
20 вересня 2019 року в Україні стали чинними та обов’язковими вимоги НАССР щодо дотримання виробничих процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів для малих потужностей, в тому числі: - постачальників та перевізників харчових продуктів; - закладів громадського харчування (у кафе, ресторанах, кондитерських, їдальнях у навчальних закладах, тощо); -  харчоблоків дошкільних та освітніх закладів.
Семінар – тренінг включає в себе наступну інформацію:

1. Роз’яснення існуючих законодавчих та регламентувальних вимог щодо роботи закладів громадського харчування.

2. Введення до системи управління харчовою безпечністю в рамках НАССР в закладах громадського харчування.

3. Роз’яснення щодо вибору підходу для впровадження НАССР: спрощений / неспрощений.

4. Роз'яснення з чого почати впровадження НАССР.

5. Як створити групу НАССР на підприємстві.

6. Як спланувати дії з впровадження НАССР.

7. Роз’яснення що таке небезпечні чинники та характеристика найпоширеніших небезпечних чинників для громадського харчування та причини їх виникнення.

8 Особливості розробки та впровадження Програм передумов.

9. Як описати продукти та розробити блок-схеми процесів (попередні кроки для проведення аналізування небезпечних чинників).

10. Як провести аналізування виявлених небезпечних чинників.

11. Як розробити План НАССР та встановити моніторинг КТК.

12. Роз’яснення як встановити процедури, які забезпечують ефективне функціонування системи управління безпечністю харчових продуктів.

Та багато іншого.

Ø 31 березня - 01 квітня 2020 р. "Оновлення СУБХП у відповідності до 5 версії FSSC 22000 (ISO 22000:2018, ISO/TS 22002-1:2009 та додаткові вимоги). Практичні рекомендації стосовно створення Плану управління алергенами, керування організаційними ризиками, що пов'язанні з ідеологічнимиповедінковими мотивами (Захист харчових продуктів Food Defense та запобігання харчовому шахрайству (Food Fraud)". 

Семінар-тренінг включає: Вимоги п’ятої версії схеми сертифікації FSSC 22000 – ключові зміни. Дані та документація порталу FSSC 22000. Як перейти на нову версію підприємствам, що мають FSSC 22000. Практичні рекомендації стосовно керування організаційними ризиками, що пов’язанні з ідеологічними поведінковими мотивами (Захист харчових продуктів Food Defense та запобігання харчовому шахрайству (Food Fraud)». Як впровадити процедуру оцінювання загроз. Побудова Плану захисту харчових продуктів. Як впровадити процедуру оцінювання вразливості. Побудова Плану запобігання вразливості шахрайськім діям харчових продуктів та багато іншого.  


Якщо Вас або Ваших співробітників зацікавили дані пропозиції, прошу звертатися та приймати участь у даних семінарах-тренінгах.

Додається: листи запрошення, програми на дані семінари-тренінги та форма заявки.

Якщо у Вас виникне необхідність у будь-яких додаткових поясненнях, будь-ласка, звертайтеся до нас.

Ми будемо раді відповісти на всі Ваші запитання.

З  повагою,

Юзва Ольга Олександрівна

Директор

ТОВ "ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ"


Моб. (+38 050)-287-41-24, (+38 096)-554-30-50

e - mail : info.bs.top@gmail.com

Додаткові матеріали


« повернутися

Вхід для адміністратора