A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації

Літне оздоровлення в ЗДО

Дата: 07.07.2020 12:06
Кількість переглядів: 394

                Не дивлячись, що ми живемо  в умовах карантину,  літо прийшло за розкладом.  Заклади дошкільної освіти, поступово, з 01 червня починали відновлювати свою діяльність, що було великим  та сміливим кроком  на шляху до повернення до звичного способу життя.

         Всі погодяться, що будівлі закладів освіти без дитячого гомону виглядали самотньо.  Діти скучали за своїми друзями та педагогами,  вихователі – за своїми вихованцями. 

Після відкриття садочки вчилися жити по-новому: батьки не переходять обмежувальну лінії, дітям кожні чотири години виміряється температура, посилено режим прибирання, кварцування та провітрювання приміщень з метою недопущення розповсюдження гострої респіраторної інфекції, спричиненої COVID-19. Але найскладніше – навчити всіх нас, а особливо дітей, дотримуватися дистанції. Дошкільникам  це особливо складно.

У садочках активізувалася робота   для організації змістовного дозвілля дошкільників. Педагоги обирають  педагогічно доцільні форми, методи і засоби роботи з дітьми,  постійно дбають про змістовність ігрової, фізичної та інших видів діяльності дітей на повітрі.

         Кожен день – це особливий. Як правило, це день, який присвячується певній тематиці: пригадується і зубна щітка, і театр, і квіти, і спорт. Тут фантазії колективів садочків великі. Тож посміхніться дітям і вихователям, сонечку і квітці. Все буде добре.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора